MŰSZERES CSŐTÖRÉSBEMÉRÉS FALBONTÁS NÉLKÜL - Gázkészülék szerelő

gázkészülék szerelés
SEGÍTSÉGRE van szüksége?
gázkészülék szerelés
+36 20 111 2222 / +36 30 111 2222
+36 20 111 2222
+36 30 111 2222
SEGÍTSÉGRE van szüksége?
gázkészülék szerelés
gázkészülék szerelés
+36 20 111 2222 / +36 30 111 2222
+36 20 111 2222
+36 30 111 2222
Tartalomhoz ugrás
MŰSZERES CSŐTÖRÉSBEMÉRÉS FALBONTÁS NÉLKÜL

Csőtörése van, vizesedik a fal, elfolyik valahol a víz? Ne várjon, hívjon minket azonnal!

Csőtörés bemérés, feltárás és javítás
A műszeres csőtörésvizsgálat és csőtörés elhárítás területén közel 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött nyugodtan állíthatjuk, hogy szinte minden féle-fajta csőtöréssel és vízveszteséget okozó vízszivárgással, csőrepedéssel találkoztunk már. Legyen szó családi házról, társasházi lakásról, pincéről, kertről vagy ipari létesítményről, a víz- és szennyvízvezetékek az időjárás és környezeti tényezők hatására idővel meggyengülnek, szerkezetükben repedések alakulnak ki, amik vízszivárgáshoz, csőtöréshez vezetnek.
A technológia fejlődésének köszönhetően, a szemmel nem látható (lappangó) csőtörés keresés modern műszerek segítségével elvégezhető, így a feltárás és helyreállítás minimális bontással és lényegesen alacsonyabb költségekkel jár. Szolgáltatásainkat ajánljuk magánszemélyek, cégek, állami intézmények és társasházak figyelmébe is.
műszeres csőtörés

A műszeres csőtörés bemérés egy olyan megoldás, amivel a szemmel nem látható, vagy hagyományos eszközökkel pontosan meg nem határozható csőtörések, repedések helyét lehet akár centiméteres pontossággal megállapítani, a burkolatok felesleges megbontása nélkül. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen előnyökkel jár a műszeres csővizsgálat, milyen műszerek állnak rendelkezésre és nagyságrendileg mennyibe kerül a vízszivárgás keresése műszerekkel.
A csövek a folyamatos használat során meggyengülnek, idővel elöregednek, az időjárási és természeti viszonyok kikezdik felületüket, ami csőtöréshez, vízszivárgáshoz vezet. Ez a folyamat ilyenféleképpen elkerülhetetlen, az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a javítás és helyreállítás milyen költségekkel, időveszteséggel, kosszal és zajjal jár.
Meghibásodott a fűtésrendszere, vagy korszerűsítené azt? Bízza a munkát szakemberre!
SZOLGÁLTATÁSOK
MENÜ
gázkészülék szerelés
Copyright © 2018 gazkeszulekszereles-budapesten.hu
Vissza a tartalomhoz